A/B Agerland

Andel til salg

Der er lige nu en af vores allerstørste boliger til salg. Du finder salgsopstilling og præsentation af boligen nedenfor

HUS 11

På Agerland har vi lige nu en bolig til salg på 107 m2.
Hus 11

Boligen indeholder entré med skabsvæg, køkken/stue i forskudt niveau, 3 værelser m. hems samt badeværelse. Til boligen hører en dejlig lukket have og overdækket terrasse. Andelsboligen er et enderækkehus, beliggende tæt på marker og dalstrøget ned mod Binderup Mølleå. Se kort:   https://goo.gl/maps/F2W2UJCsUn7FTSVMA Vi bor i et aktivt landsbysamfund med skole, to børnehaver, indkøbsmuligheder, hal, kro, vinbar og et levende musikmiljø.

Andelsboligforeningen Agerland er et velfungerende bofællesskab, som er præget af, at mange bor her længe. Der er en sund økonomi i foreningen, og meget fine faciliteter i vores fælleshus, blandt andet vaskekælder, fælles spisestue, kombineret tv-stue og børnerum, aktivitetsrum, værksted og to gæsteværelser. Vi har carport til alle boliger og et stort fælles haveanlæg med bålplads, legeplads, græsplæner, frugttræer, køkkenhaver mv.

Vi laver mad og spiser sammen fire dage om ugen i ca. 40 uger om året. Vi har fælles arbejdsdage, en årlig sommerudflugt og et fællesskab, der er båret af respekt og plads til den enkelte. 

Bofællesskabets 350 m2 store fælleshus er vores omdrejningspunkt

Andelspris:  1.120.000 kr.                                          

Månedlig boligafgift incl.  aconto varme ved 2 pers. 4.742 kr.

Kontakt Introgruppen og hør om mulighederne for at få en hverdag, hvor man kan bo i et godt og trygt fællesskab, men stadigvæk i egen bolig.                  

Introgruppen består af:       

  • Finn  4032 7034      
  • Betina  2124 2914      
  • Maria  2093 0068      
  • Anders  2273 3856
Klik på billederne nedenfor for at se flere billeder af boligen.

PROCES FOR SALG AF BOLIG

Når en andel bliver udbudt til eksterne købere, bliver der annonceret her på hjemmesiden og på diverse boligportaler og Facebook-grupper.

Er du interesseret i boligen, så ring til en af kontaktpersonerne i annoncen. Sammen finder vi en dato, hvor du kan komme og se boligen, møde et par af beboerne på Agerland og høre mere om, hvordan det er at bo i vores bofællesskab.

Hvis du stadig er interesseret i at købe andelen, skal du senest en uge efter fremvisningen sende en motiveret ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor du ønsker at blive en del af Agerland.

Når vi har samlet ansøgninger fra alle interesserede, tilbyder vi boligen til den køber, der bedst opfylder vores hensigtserklæring om, 1) at finde bofæller, der er motiverede for at blive en del af bofællesskabet, samt 2) at få flest mulige beboere i husene. De store huse ønskes således beboet af familier eller par.

Alle ansøgere får direkte besked, om de bliver tilbudt at købe den ledige andel eller ej.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Interesseliste

Vil du på vores interesseliste, så skriv til os, og du vil blive inviteret ud til os for at snakke med os og for at se, hvordan vi bor.

Send os en mail på suzaage@hotmail.com