Andele til salg | A/B Agerland

A/B Agerland

Andele til salg

Lige nu har vi ingen huse til salg, Men kontakt os, hvis du er nysgerrig efter at se hvordan vi bor.

Interesseliste

Vil du på vores interesseliste, så skriv til os, og du vil blive inviteret ud til os for at snakke med os og for at se, hvordan vi bor.

Send os en mail på:  agerland14@gmail.com

PROCES FOR SALG AF BOLIG

Når en andel bliver udbudt til eksterne købere, bliver der annonceret her på hjemmesiden og på diverse boligportaler og Facebook-grupper.

Er du interesseret i boligen, så ring til en af kontaktpersonerne i annoncen. Sammen finder vi en dato, hvor du kan komme og se boligen, møde et par af beboerne på Agerland og høre mere om, hvordan det er at bo i vores bofællesskab.

Hvis du stadig er interesseret i at købe andelen, skal du senest en uge efter fremvisningen sende en motiveret ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor du ønsker at blive en del af Agerland.

Når vi har samlet ansøgninger fra alle interesserede, tilbyder vi boligen til den køber, der bedst opfylder vores hensigtserklæring om, 1) at finde bofæller, der er motiverede for at blive en del af bofællesskabet, samt 2) at få flest mulige beboere i husene. De store huse ønskes således beboet af familier eller par.

Alle ansøgere får direkte besked, om de bliver tilbudt at købe den ledige andel eller ej.

Vi glæder os til at høre fra dig!