Andele til salg | A/B Agerland

A/B Agerland

En 80 M2 bolig til salg

Boligen ligger i sydfløjen af vores bofællesskab med et fantastisk lysindfald fra haven.  Når du træder ind af hoveddøren, bliver du mødt af en rummelig entré med en indbygget skabsvæg. Herfra er der adgang til soveværelse, badeværelse og køkken/stue, hvorfra der er adgang til endnu et værelse. I et af værelserne er der en hems.

Og fra køkkenet har du udsigt til vores fælles udeområde. Køkkenet er omkring 5 år gammelt og i meget pæn stand. 

Boligen er generelt meget velindrettet, hvor der er tænkt på at udnytte alle kvadratmeter. 

Udenfor finder du en flot lukket have og på begge sider er der en overdækket terrasse. 

 

 Andelspris: 945.083 kr.

Boligafgift ekskl. aconto el og varme:  3596 kr. ved 1 voksen beboer 

Kontakt:

Sælger: Helle Juhl Mobil 2051 3508 Mail: Helle.juhl@hotmail.dk

Beboere, der kan kontaktes:

Finn Larsen Mobil 4032 7034 Mail: finnlarsen62@icloud.com

Sidsel Momme Mobil 6130 6994 Mail: sidseluhd@gmail.com

Suzanne McCarthy Mobil: 2634 2416 Mail: suzaage@hotmail.com

Hanne Vester  Mobil: 3064 2214 Mail: hannevester@outlook.com

Interesseliste

Vil du på vores interesseliste, så skriv til os, og du vil blive inviteret ud til os for at snakke med os og for at se, hvordan vi bor.

Send os en mail på:  suzaage@hotmail.com

PROCES FOR SALG AF BOLIG

Når en andel bliver udbudt til eksterne købere, bliver der annonceret her på hjemmesiden og på diverse boligportaler og Facebook-grupper.

Er du interesseret i boligen, så ring til en af kontaktpersonerne i annoncen. Sammen finder vi en dato, hvor du kan komme og se boligen, møde et par af beboerne på Agerland og høre mere om, hvordan det er at bo i vores bofællesskab.

Hvis du stadig er interesseret i at købe andelen, skal du senest en uge efter fremvisningen sende en motiveret ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor du ønsker at blive en del af Agerland.

Når vi har samlet ansøgninger fra alle interesserede, tilbyder vi boligen til den køber, der bedst opfylder vores hensigtserklæring om, 1) at finde bofæller, der er motiverede for at blive en del af bofællesskabet, samt 2) at få flest mulige beboere i husene. De store huse ønskes således beboet af familier eller par.

Alle ansøgere får direkte besked, om de bliver tilbudt at købe den ledige andel eller ej.

Vi glæder os til at høre fra dig!

En 112 m2 bolig til salg

Agerland nr. 3 er til salg. Boligen er 112 m2 og er velegnet til såvel børnefamilie som par.

Boligen indeholder entré med plads til opbevaring, køkken/stue, tre værelser samt badeværelse. Til boligen hører en dejlig lukket have og en overdækket terrasse. Andelsboligen er et enderækkehus beliggende tæt på marker og dalstrøget ned mod Binderup Mølleå.

Agerland ligger i et aktivt landsbysamfund med skole, to børnehaver, gode indkøbsmuligheder, sportshal, kro, vinbar og et levende musikmiljø.

Andelsboligforeningen Agerland er et velfungerende bofællesskab, som er præget af, at mange bor her længe. Der er en sund økonomi i foreningen og meget fine faciliteter i vores fælleshus – her kan nævnes vaskekælder, fælles spisestue, børnerum, aktivitetsrum, værksted og to gæsteværelser. Vi har carport til alle boliger og et stort fælles haveanlæg med bålplads, legeplads, græsplæner, frugttræer, køkkenhaver mv.

Vi laver mad og spiser sammen fire dage om ugen i ca. 40 uger om året. Vi har fælles arbejdsdage, en årlig sommerudflugt og et fællesskab, der er båret af respekt og plads til den enkelte. Se mere på vores hjemmeside.

Andelspris:  1.199.445 kr.

Boligafgift ekskl. el og varme: 4244 kr.